Команда "Шахтаря" мріє грати на "Донбас Арені" при заповнених трибунах.

Про це заявив президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов у новорічному привітанні футболістам і вболівальникам, передає РБК-Україна.

"Шахтар" зробив усе, щоби цього року якомога частіше радувати своїх уболівальників красивою грою та гарними результатами. Ми знову стали чемпіонами України - у четвертий раз поспіль і з рекордним відривом. Команда чудово виступила на європейській арені: здолала великий шлях і дійшла до півфіналу Ліги Європи, а восени дуже гідно виступила в найсильнішій групі Ліги чемпіонів, двічі обігравши мадридський "Реал" і залишивши позаду "Інтер", - зазначається в привітанні.

Проте у 2020 році футболістам дуже бракувало глядачів на трибунах стадіонів, а вболівальникам - можливості бути присутніми на футбольних матчах, вважає Ахметов.

"Сьогодні ми всі сподіваємося тільки на одне - що наступного року глядачі повернуться на стадіони, наповнять футбол своєю енергією, й арени віднайдуть своє серце та свою душу", - наголошується в привітанні.

За словами президента ФК "Шахтар", команда живе мрією знову грати у футбол в рідному Донецьку на "Донбас Арені".

"Наша команда, наші молоді гравці, серед яких чимало вихованців клубної Академії, гратимуть з мрією вийти на переповнену "Донбас Арену" в рідному Донецьку та подарувати нашим відданим уболівальникам довгоочікуване свято великого футболу! Ми живемо цією мрією, ми граємо та перемагаємо заради неї", - зазначається в привітанні.

Подписывайтесь на канал «Хвилі» в Telegram, на канал «Хвилі» в Youtube, страницу «Хвилі» в Facebook, страницу «Хвилі» в Instagram.